Gedeelde levens

Sociale contacten zijn waardevol, maar niet altijd vanzelfsprekend.
Veel mensen met een sociale kwetsbaarheid kennen veel eenzaamheid en isolatie. Zij kunnen erg geholpen worden met een steuntje in de rug, als hulp naar zelfstandigheid Heeft u in uw dagelijks leven ruimte om iemand bij u thuis te verwelkomen? Dan zijn we op zoek naar u!

Gedeelde Levens verbindt personen met een beperking of sociale kwetsbaarheid met gezinnen. Zodat zij met enige regelmaat als gast kunnen aanschuiven om deel te nemen aan het dagelijkse leven. U hoeft hiervoor geen speciale situatie te creëren. Sterker nog: het gewone alledaagse gezinsleven is prettig en vaak bijzonder voor iemand! Hoe vaak u afspreekt kan variëren, dit hangt af van de behoefte en de mogelijkheden van de gast en het gezin.
Onderscheidend aan Gedeelde Levens is dat wij uitgaan van wederkerigheid. Het gastgezin verwelkomd de gast bij zich thuis maar het gastgezin krijgt er ook iets voor terug. U kunt samen met uw gast koken, wandelen of in de tuin werken.

Gastgezin worden?
Als Gastgezin bent u geen hulpverlener maar een maatje voor de gast. Zowel gezinnen met kinderen, als koppels én mensen die alleen wonen, kunnen zich aanmelden.

Voor meer informatie: Gedeelde levens
Heeft u vragen? Mail dan naar: info@gedeeldelevens.nl

Terug

Nieuws

01-08-2019

Vredesontmoeting en uitreiking vredesduif van Zeist

01-08-2019

Walk of Peace scholieren

01-08-2019

Oecumenische Vredesdienst

29-07-2019

Wake Zeist 4 augustus 2019

29-05-2019

Wake bij Detentie Centrum Zeist 2 juni